OBVESTILA Območnega odbora SVIZ Ljubljane in okolice – APRIL 2015

Za nami so dvodnevni izobraževalni seminarji zaupnikov sindikalnih konferenc osnovnih in glasbenih šol ter zavodov za izobraževanje odraslih, kulturnih organizacij ter predšolske vzgoje, v naslednjih tednih se srečajo še člani sindikalnih konferenc osnovnih šol in zavodov za otroke s posebnimi potrebami ter srednjih, višjih šol in dijaških domov.

Kot ste verjetno zasledili v 3. Svizovih novicah, bo SVIZ pozval svoje članice in člane, naj se udeležijo t. i. globalnega dneva akcije proti mednarodnemu trgovinskemu sporazumu TTIP, o katerem potekajo pogajanja med EU in ZDA in bo 18. aprila letos izpeljan v Ljubljani. Več informacij vam pošljemo v naslednjih dneh.

 

RAZPIS ZA LETOVANJE V POČITNIŠKIH STANOVANJIH SVIZ – POLETJE 2015

Seznanjamo vas z razpisom o letovanju med poletnimi počitnicami v šolskem letu 2014/2015. Rok za  pošiljanje prijavnic je do 24. april 2015.

Območni odbor SVIZ Ljubljane in okolice ima v letošnjem letu na voljo 100 terminov v času poletnih počitnic 2015 (med 27. junijem in 29. avgustom 2015).

Glede na število članov (skoraj 38.000) ter število stanovanj (42) vsem željam nikakor ne bo mogoče ustreči, zato naj morebitno zavrnitev prošnje sprejmejo z razumevanjem.

Pravilnik o najemu in opis stanovanj so dostopni na spletnem naslovu: http://odpocij.si/.

PRIJAVNICE pošljite samo po redni pošti do 24. APRILA 2015 na naš naslov: SVIZ – OBMOČNI ODBOR LJUBLJANE IN OKOLICE, Bobenčkova 14, Ljubljana

Prijavnic, ki bodo pomanjkljivo in napačno izpoljene ali oddane po roku, ne bomo upoštevali, kar pomeni, da nanje tudi ne bomo odgovarjali.

 

PRIJAVNICA – Poletje 2015 (s cenikom)

– RAZDELILNIK enotedenski termini

NAVODILA uporabnikom počitniških stanovanj

 

LJUBLJAMSKI MARATON

Predsedstvo OO je v finančnem načrtu 2015 načrtovalo tudi sredstva za sofinanciranje startnine za udeležbo naših članov na 20. Ljubljanskem maratonu, ki bo 25. oktobra 2015. Zaradi zgodnjega roka za skupinske prijave, ki je zadnja leta sredi avgusta (med poletnimi počitnicami!), vas že zdaj obveščamo, da se bodo morali tekači prijaviti do 11. avgusta 2015.

Letos sta vsaj dve novosti, prijavnina za skupinsko prijavo znaša 30 EUR, spremenili pa so se tudi razpisni pogoji, kjer organizator predvideva možnost zavarovanja rizika odpovedi v višini 5 EUR in ga plačate ob prijavi. Brez plačanega rizika odpovedi vračilo denarja v nobenem primeru (niti z zdravniškim potrdilom) ne bo mogoče. Prosimo, da si novosti preberete na spletni strani organizatorja http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/maraton. O sofinanciranju OO in SVIZ Slovenije pa več v naslednjih obvestilih.

 

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo veliko uspeha pri vašem delu.