O B V E S T I L A OBMOČNEGA ODBORA SVIZ LJUBLJANE IN OKOLICE – junij 2015

Seznanjamo vas s številnimi dogodki, ki smo jih pripravili za članice in člane sindikata na OO Ljubljane in okolice in bodo potekali v juniju, avgustu in prvih jesenskih mesecih.

Ogled opere NABUCCO in operete NOČ V BENETKAH

Tokrat vam ponujamo dve možnosti ogleda predstav na prostem, ki ju tradicionalno organiziramo med počitnicami konec avgusta. Ponujamo vam:

– v petek, 21. avgusta 2015, v MORBISCHU ogled operete NOČ V BENETKAH

Cena izleta v Morbisch ob Nežiderskem jezeru z ogledom operete NOČ V BENETKAH bo predvidoma 68 € v sektorju 9. Ogled bomo organizirali samo v primeru, da bo prijavljenih najmanj 40 udeležencev.

-prijavnica

– ponudba agencije

– v soboto, 29. avgusta 2015, v VERONI ogled opere NABUCCO

Cena izleta v Verono z ogledom opere NABUCCO bo predvidoma 69 € v sektorjih E in D. Ogled bomo organizirali samo v primeru, da bo prijavljenih najmanj 40 udeležencev.

– prijavnica

– ponudba agencije

O morebitni odpovedi zaradi premajhnega števila prijavljenih boste pravočasno obveščeni. Obe ponudbi agencije Alpetour prilagamo dopisu.

Območni odbor SVIZ Ljubljane in okolice v letošnjem letu prispeva za vsakega udeleženca/člana SVIZ – 20 €. Izpolnjeno prijavnico vrnite na OO SVIZ  Ljubljane in okolice, Bobenčkova 14, Ljubljana najkasneje do 29. junija 2015, kasnejših prijav ne bo mogoče upoštevati.

Prosimo za čimprejšnje prijave. Obvestilo o odhodu in plačilu boste prejeli pravočasno na naslov, ki ga boste navedli na prijavnici.

 

PRIJAVA ZA 8. SVIZOVE ŠPORTNE IGRE – 3. oktober 2015, Maribor

Pred svetovnim dnevom učiteljev (5. oktober) – bodo v soboto, 3. oktobra 2015, v Mariboru potekale 8. športne igre članov SVIZ Slovenije. Vse informacije in prijavnico za sodelovanje na športnih igrah ste prejeli v prejšnjih obvestilih, rok za prijavo tekmovalcev je 15. junij 2015. O izbranih tekmovalcih, ki nas bodo zastopali na športnih igrah, vas bomo pravočasno obvestili. Za udeležence bomo organizirali avtobusni prevoz iz Ljubljane. Do zapolnitve mest na avtobusu bodo za udeležbo mogoče tudi prijave navijačev.

 

POLI MARATON – 13. JUNIJ 2015 PTUJ

Tudi letos se bomo člani SVIZ skupinsko prijavili na POLI maraton. Razpis prilagamo obvestilom, objavljen pa je tudi na spletni strani . GO SVIZ prispeva za prijavljene člane 4 €, OO Ljubljane in okolice 4 €, prispevek člana pa je 4 € za startnino. Prijavnico do 9. 6. 2015 pošljite po elektronski pošti na oba naslova: anzelc.majda@gmail.com ter oo.ljubljana@sviz.si.

– prijavnica Poli maraton

 

20. LJUBLJANSKI MARATON 2015, 25. oktober 2015

PRIJAVA ZA ČLANE OO LJUBLJANE IN OKOLICE

Prijavnice z VSEMI zahtevanimi podatki za vsakega posameznega udeleženca in potrdilom o nakazilu prijavnine na OO pošljite najkasneje do 6. avgusta 2015, da se bomo lahko pravočasno prijavili kot skupina in tako plačali nižjo startnino.

Prijavnino v višini 15,00 € se poravna na OO Ljubljane in okolice št. TRR SI56 0201 4001 1670 616 (pod namen navedete PRIIMEK in IME tekača), najkasneje do 6. avgusta 2015.

Prijavljeni bodo samo tekmovalci, ki bodo ob prijavi poslali dokazilo o plačilu.

 Vse podrobnosti o maratonu in prijavah si lahko ogledate na spletni strani http://www.ljubljanskimaraton.si.

– prijavnica LM

PRIJAVA ZA ČLANE DRUGIH OO

Prijavite se pri predsedniku vašega OO.

 

PROTESTNI SHOD SINDIKATOV IN ZAINTERESIRANE JAVNOSTI PROTI PRIVATIZACIJI
11. JUNIJ 2015 OB 17.00 NA KONGRESNEM TRGU V LJUBLJANI.

vabilo Branimirja Štruklja, glavnega tajnika SVIZ Slovenije.

 

VABILO NA OMIZJE SPOLNO OBČUTLJIVA RABA JEZIKA

Pošiljamo tudi vabilo na brezplačno omizje “Spolno občutljiva raba jezika”, ki ga SVIZ 18. junija letos v okviru Odbora za enakost SVIZ Slovenije pripravlja za svoje članice in člane ter druge zainteresirane. Na omizju bo dr. Renata Šribar, predavateljica in raziskovalka na področju kulturne in socialne antropologije ter sociologije in tudi članica Komisije za ženske v znanosti pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport ob praktičnih zgledih ponazorila, kako se spol in spolna razlika nenehno konstruirata skozi slovnična pravila in njihovo rabo ter besedišče.

– prijavnica

 

Želimo vam uspešen zaključek pouka in prijeten dopust!