Športne igre SVIZ – Nova Gorica, 8. 10. 2022

Ekipa OO Ljubljane in okolice

V soboto, 8. 10. 2022 se je tudi 44-članska ekipa OO Ljubljane in okolice udeležila 13. športnih iger Sviz v Novi Gorici.

Zahvaljujemo se gostiteljem za prijazno dobrodošlico in iskrene čestitke za dobro organizacijo iger po kar triletnem premoru.

Naše tekmovalke in tekmovalci so zelo uspešno nastopili, saj je prav vsak izmed njih skupaj z navijači del skupnega uspeha, osvojili smo namreč odlično 2. mesto v skupni razvrstitvi.

Udeleženke in udeleženci iz 23 OO so se med seboj pomerili v 12 disciplinah ter družabno-zabavni igri organizatorja. Najvišje rezultate so naše športnice in športniki dosegli v odbojki, šahu, plavanju in prstometu, prav dobri nastopi v namiznem tenisu, streljanju, badmintonu, kegljanju in pikadu pa so v skupnem seštevku točk pomagali ekipi na odlično 2. mesto, kar je najboljša uvrstitev Ljubljane z okolico doslej. 

Tudi končni nastop ekipe v igri organizatorja je pokazal vso zagnanost in požrtvovalnost naših predstavnic in predstavnikov, saj jih niso ustavili niti padci!

Hvala vsem za uspešne nastope in zagreto navijanje, za vso dobro voljo, ki ste jo prinesli s seboj, za vso fleksibilnost ob sestavljanju nepopolnih ekip zaradi odpovedi. Preživeli smo lep sončen dan v mestu vrtnic ter ga zaključili v veselem druženju po razglasitvi rezultatov.