OBVESTILA OO Ljubljane in okolice – maj 2022

Spoštovane članice, spoštovani člani SVIZ OO Ljubljane in okolice,

seznanjamo vas z dogodki, ki smo jih pripravili za vas na OO Ljubljane in okolice in bodo potekali pred in med počitnicami.

.

OPERA CARMEN V VERONI – 27. AVGUST 2022

Tokrat vam ponujamo možnost ogleda predstave na prostem, ki jo tradicionalno organiziramo med počitnicami konec avgusta. Izbrali smo termin:

  • v soboto, 27. avgusta 2022, opera CARMEN v Veroni (z ogledom mesta Vicenza)

Cena izleta z ogledom opere v Veroni bo predvidoma 81 € z vstopnico za sektor 6.

Ogled bomo organizirali samo v primeru, da bo prijavljenih najmanj 45 udeležencev. O morebitni odpovedi zaradi premajhnega števila prijavljenih bodo sindikalni zaupniki pravočasno obveščeni.

Območni odbor SVIZ Ljubljane in okolice v letošnjem letu prispeva za vsakega udeleženca/člana SVIZ 41 €. Priporočamo, da tudi sindikat zavoda za prijavljene člane prispeva določeno vsoto. Prijavijo se lahko tudi nečlani, vendar ti plačajo polno ceno. Na izlet lahko povabite tudi upokojence, ki so še včlanjeni v SVIZ. Zanje je prispevek OO Ljubljane in okolice 10 €.

Na podlagi prijav bo vsak sindikat zavoda od agencije dobil račun, ki ga boste poravnali neposredno pri agenciji. Ta bo v računu že upoštevala prispevek OO. Na podlagi poimenskih prijav in številk članskih izkaznic bo namreč OO SVIZ Ljubljane in okolice za člane sindikata in upokojene člane sindikata nakazal prispevek neposredno agenciji. Denarja na račun OO torej ne nakazujte.

Prijave zbirajo sindikalni zaupniki na posebnih prijavnicah, zato se prosimo obrnite na njih (rok za pošiljanje prijavnic na OO je najkasneje do 24. junija 2022, kasnejših prijav ne bo mogoče upoštevati).

.

MARATON FRANJA – 11. IN 12. JUNIJ 2022  IN  26. LJUBLJANSKI MARATON – 23. OKTOBER 2022

Tudi v letošnjem letu je Predsedstvo OO sprejelo sklep o sofinanciranju startnine za nastop na Maratonu Franja ter Ljubljanskem maratonu za članice in člane OO Ljubljane in okolice.

  • MARATON FRANJA: povrnitev dela startnine 10 € uveljavljate udeleženci Male, Velike Franje ali Barjanke. Prijavo izvedete sami, po nastopu na kolesarskem maratonu do 30. 6. 2022 na naslov marjana.mozina@sviz.si posredujete vaše podatke o nastopu (ime in priimek, članska številka SVIZ, proga, dosežen čas, številka TRR in naslov, sken potrdila o vplačilu). Po izreku roka za zbiranje podatkov bodo sredstva nakazana na vaš TRR.
  • LJUBLJANSKI MARATON: povrnitev dela startnine 20€ uveljavljate udeleženci polmaratona, maratona ali 10 km teka. Prijavo izvedete sami, kot ekipo navedete SVIZ OO Ljubljane in okolice. Po nastopu na Ljubljanskem maratonu do 4. 11. 2022 na naslov marjana.mozina@sviz.si posredujete vaše podatke o nastopu (ime in priimek, članska številka SVIZ, proga, dosežen čas, številka TRR in naslov, sken potrdila o vplačilu). Nakazila bodo izpeljana po roku za zbiranje podatkov.

.

Želimo vam uspešen zaključek pouka in prijetne dopustniške dni!

SVIZ OO Ljubljane in okolice