Obvestila OO Ljubljane in okolice – JULIJ 2021

Žal nam negotove razmere zaradi epidemije Covid-19 tudi v letošnjem letu ne omogočajo organizacije običajnih aktivnosti, ki so bile v prejšnjih letih stalnica v poletnem času. V mesecu aprilu in maju smo vam zato ponudili oglede gledaliških predstav ter izobraževanj prek spleta, v juniju pa so se razmere umirile do te mere, da so bile izpeljane tudi nekatere športne prireditve.

Zato je tudi v letošnjem letu Predsedstvo OO sprejelo sklep o delnem financiranju startnine za nastop na Maratonu Franja ter Ljubljanskem maratonu za članice in člane OO Ljubljane in okolice.

Maraton Franja: povrnitev dela startnine 10 € uveljavljate udeleženci Male, Velike Franje ali Barjanke s potrdilom o plačilu in navedbo rezultata ter podatki za nakazilo v sporočilu na naslov oo.ljubljana@sviz.si do 10. 7. 2021.

Ljubljanski maraton: povrnitev dela startnine 20€ uveljavljate udeleženci polmaratona, maratona ali 10 km teka s potrdilom o plačilu, navedbo rezultata ter podatki za nakazilo v sporočilu na naslov oo.ljubljana@sviz.si do 3. 11. 2021. Pri prijavi na LM kot ekipo navedete SVIZ OO Ljubljane in okolice.

Želimo vam mirne in sproščujoče dopustniške dni!

Tajništvo SVIZ – OO Ljubljane in okolice