12. SVIZOVE ŠPORTNE IGRE

V maju so se zagreti športniki člani Sviz srečali že na 12. Svizovih športnih igrah, tokrat v organizaciji območnega odbora (v nadaljevanju OO) Celje. Na svečani otvoritvi s kulturnim programom so okrog 800 udeležencev iz vse Slovenije pozdravili predstavniki mesta in predsednik OO Celje, prisotne pa je nagovoril tudi glavni tajnik SVIZ Branimir Štrukelj.

Tekmovalci so se v nadaljevanju pomerili v 12 športnih disciplinah, tekmovalni del pa zaključili z zabavno igro organizatorja. Večer so sklenili s podelitvijo pokalov najboljšim ter družabnim srečanjem.

Ekipa OO Ljubljane in okolice je uspešno nastopila v vseh 12 disciplinah, naši najuspešnejši predstavniki pa so osvojili:

  1. mesto v odbojki,  2. mesto v krosu in prstometu, ter 3. mesto v badmintonu.

V skupnem seštevku je ekipa OO Ljubljane in okolice osvojila odlično četrto mesto med 21 OO, ki so se udeležili iger.

Iskrene čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem, ki so s svojim srčnim nastopom pripomogli k skupnemu uspehu naše ekipe, hvala tudi vsem navijačicam in navijačem, ki so tekmovalce vzpodbujali in bodrili.

Veseli nas, da so prijavljeni udeleženci začutili odgovornost do ekipe in s svojo zanesljivo udeležbo omogočili nastop v vseh razpisanih športnih disciplinah.

Hvala še enkrat vsem za odlično vzdušje.

Ekipa OO Ljubljane in okolice