Prijave – 11. ŠPORTNE IGRE SVIZ (Velenje, 12. maj 2018)

V soboto, 12. maja 2018 bodo v Velenju 11. Svizove športne igre. Člani SVIZ iz vse Slovenije se bodo pomerili v desetih športnih disciplinah in v družabni igri organizatorja.

 

Vsi tisti, ki želite sodelovati na igrah, se prijavite pri sindikalnemu zaupniku vašega zavoda (rok za prijave: 5. april).

PRIJAVNICA

V prijavi ni potrebno prijaviti cele ekipe, lahko se prijavijo tudi posamezniki, ki bodo del ekipe našega OO.

Običajno se za nastop v posameznih disciplinah prijavi preveč kandidatov, zato bo komisija OO po prispelih prijavah sestavila ekipe tekmovalcev in določila rezerve.

O izboru bodo sindikalni zaupniki oz. kontaktna oseba pravočasno obveščeni. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz iz Ljubljane.

 

V letošnjem letu je prispevek na vsakega prijavljenega na športne igre 5 €. Za prispevek na prijavljenega smo se odločili zaradi velikega števila odpovedi udeležbe v zadnjem trenutku ali neudeležbe brez obvestila.

S tem so povezani veliki stroški, saj mora OO za vsakega prijavljenega nakazati prispevek v višini 20 €, ki ga ob odpovedi ne dobimo vrnjenega.

Če je odpoved sporočena pravočasno (najkasneje 6. maja 2018), lahko poskrbimo za nadomestne udeležence, sicer pa ostanemo tudi brez popolnih ekip.

Podatke in rok za plačilo prispevka bodo vodnje ekip (sindikalni zaupniki) prejeli skupaj s končnim izborom tekmovalcev konec aprila.