10. športne igre SVIZ v Novem mestu – 13. maj 2017

V soboto 13. maja 2017 so v Novem mestu potekale jubilejne 10. Svizove športne igre. Tokratne igre so bile za ekipo OO Ljubljane in okolice zelo uspešne, saj smo dosegli kar nekaj lepih uvrstitev, med njimi 1. mesto v odbojki in pikadu ter 3. mesto v tenisu. Čestitke vsem sodelujočim, ki ste se srčno borili za naše barve in dosegli odličen skupni uspeh, skupno 5. mesto med 20 območnimi odbori, ki so tokrat sodelovali na igrah. Druženje v dolenjski prestolnici smo zaključili z razigranim družabnim večerom.

Hvala vsem, ki ste svojo uvrstitev v ekipo vzeli resno, prišli na igre in se borili po svojih najboljših močeh. Žal se vedno znova zgodi, da posamezni prijavljeni v zadnjem trenutku (ali pa pa sploh ne) odpovejo svoj nastop in tako odvzamejo možnost nastopa drugim, ki bi z veseljem tekmovali.

Nenazadnje hvala vsem navijačem, ki ste glasno spodbujali ekipe, tako so tekme dobile pridih svetovnega prvenstva!

Verjamem, da se pridružujete mojim pohvalam in zahvali organizatorju iger SVIZ OO Novo mesto in njegovi predsednici Jožici Derganc, vse je teklo kot po maslu, v zabavnem in prijetnem vzdušju.

Hvala vsem za sodelovanje, in naj bo to tudi povabilo za naslednje igre, saj vedno znova odkrivamo, kako dobri in srčni športniki ste med nami!

 

Športni pozdrav!

Magdalena Mustar Pečjak

predsednica OO Ljubljane in okolice