OBVESTILA Območnega odbora SVIZ Ljubljane in okolice – MAJ 2015

 

1.      Ugodnosti za člane SVIZ OO Ljubljane in okolice

Članstvo v SVIZ prinaša članom tudi številne ugodnosti. Na seji predsedstva OO smo se odločili, da bomo ponudbo razširili in popestrili za člane našega območja. Da bi ugotovili, katere ugodnosti bi bile najbolj zanimive za članstvo, prosimo sindikalne zaupnike, da se v zavodih pogovorite o interesih in na podlagi zbranih podatkov do 20. maja 2015 izpolnite anketo.

2.      Svizove športne igre 2015

V prilogi vam pošiljamo obvestilo in prijavnico za 8. Svizove športne igre. Izpolnjeno prijavnico nam pošljite do 10. junija 2015 na naslov OO SVIZ Ljubljane in okolice, Bobenčkova 14, Ljubljana ali na oo.ljubljana@sviz.si .

3.      Ljubljanski maraton

Predsedstvo OO je sklenilo, da se tudi letos organizira skupinska prijava na Ljubljanski maraton. Prispevek OO za startnino bo 10 €, tudi IO GO SVIZ bomo predlagali sofinanciranje v enaki višini, tako bi za vsakega člana ostal prispevek 15€, ki ga bo potrebno poravnati ob prijavi. Tudi sindikat zavoda lahko prispeva določen znesek za svoje člane.

4.      Prosti termini za letovanja v Svizovih počitniških stanovanjih

Po razdelitvi terminov prijavljenih na razpis bo ostalo nekaj mest v počitniških stanovanjih še prostih, ki bodo objavljena na naši spletni strani od 11. maja 2015. Prijava na OO bo možna do 14. 5. 2015. Zainteresirane člane obvestite o tej možnosti. Po tem datumu bo možna prijava na proste termine pri upravljalcu počitniških stanovanj.

5.      Poročila o finančnem poslovanju sindikata v letu 2014

Do konca aprila nekateri sindikalni zaupniki še niste poslali nadzornemu odboru OO finančnega poročila za leto 2014. Prosimo, da to storite čimprej. Izjemoma lahko letos pošljete samo kopijo poročila za Ajpes, za leto 2015 pa bodo obvezna poročila na obrazcu, ki smo vam ga posredovali.

Lepo vas pozdravljamo in želimo veliko uspeha pri sindikalnem delu.