RAZPIS ZA LETOVANJE v počitniških stanovanjih SVIZ Slovenije – poletje 2020

Objavljamo razpis za letovanje v počitniških stanovanjih SVIZ Slovenije v času poletnih počitnic 2020 (od 26. 6. do 28. 8. 2020). 

Prijave zbiramo DO 15. APRILA 2020.

PRIJAVNICA

NAVODILA

Zaradi poenostavitve prijave in preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom prek navadne pošte vas obveščamo, da je prijava na razpis možna IZKLJUČNO PREK ELEKTRONSKE POŠTE (marjana.mozina@sviz.si), s posredovanjem v celoti izpolnjene prijavnice za eno stanovanje in en sam termin.

Lahko se zgodi, da bo prišlo pri dodelitvi stanovanja v Kranjski Gori konec junija in julija tudi do spremembe oziroma do preklica rezervacij, saj ima sindikat SVIZ namen stanovanje kompletno obnoviti. Predviden pričetek obnove stanovanja v Kranjski Gori je predviden za konec marca, vendar se zaradi razmer pandemije lahko le ta zamakne, kar bo posledično pomenilo tudi zamik končanja del, katera so bila prvotno predvidena do 20. 6. 2020.

V primeru da se stanje glede pandemije coronavirusa – COVID 19 do pričetka poletnih počitnic ne bo umirilo, bodo vpisane rezervacije preklicane, za kar vas bomo po elektronski pošto pravočasno obvestili.