Ogled oper RIGOLETTO (St. Margarethen) in TOSCA (Verona) v avgustu

Na voljo sta dve možnosti ogleda predstav na prostem, ki ju tradicionalno organiziramo med počitnicami konec avgusta, in sicer:

– v soboto, 19. avgusta 2017, RIGOLETTO v Steinbruch St. Margarethen-u

Cena izleta z ogledom opere RIGOLETTO bo predvidoma 89 € za vstopnice v KAT 5. Ogled bomo organizirali samo v primeru, da bo prijavljenih najmanj 40 udeležencev.

– v petek, 25. avgusta 2017, TOSCA v Veroni in Vicenzi

Cena izleta v Vicenzo z ogledom opere TOSCA v Veroni bo predvidoma 69 € v sektorjih F in C. Ogled bomo organizirali samo v primeru, da bo prijavljenih najmanj 40 udeležencev.

O morebitni odpovedi zaradi premajhnega števila prijavljenih boste pravočasno obveščeni.

Območni odbor SVIZ Ljubljane in okolice v letošnjem letu prispeva za vsakega udeleženca/člana SVIZ – 20 €. Priporočamo, da se obrnete na sindikalnega zaupnika vašega zavoda, ki ima vse potrebne informacije glede prijave. Prijavijo se lahko tudi nečlani, vendar ti plačajo polno ceno. Izleta se lahko udeležijo tudi upokojenci, ki so še včlanjeni v SVIZ. Zanje je prispevek OO Ljubljane in okolice 5 €.

Izpolnjene obrazce za prijavo pošljejo sindikalni zaupniki na OO SVIZ  Ljubljane in okolice, Bobenčkova 14, Ljubljana najkasneje do 30. junija 2017, kasnejših prijav ne bomo upoštevali.