Kinodvor – ugodnost za člane SVIZ OO Ljubljane in okolice

kinodvor

 

Spoštovane članice in člani SVIZ OO Ljubljane in okolice.

 

V okviru slovenskega kulturnega praznika smo se s Kinodvorom dogovorili za še eno ugodnost, ki velja za naše člane sindikata.

Brezplačno si lahko v mesecu februarju 2017 ogledate filma Jaz, Danile Blake in Bučko.

 

Film Jaz, Daniel Blake bo na sporedu od 2. februarja dalje (cca. 3 tedne). Film je režiral neutrudni borec za pravice ljudi in kronist delavskega razreda Ken Loach, govori pa o medsebojni solidarnosti, pomoči v stiski in hkrati prodorno predstavi birokratski aparat države in njegovo nedostopnost navadnemu človeku, morda celo odtujenost, zaradi katere se le težko kaj premakne in posamezniki v stiski večinoma ostajajo, kjer so. Sporočilo, ki ga film nosi s seboj je močno in pomembno, zato si ga res želimo približati tistim, za katere je pomembno, da si ga ogledajo.

Točni termini so na voljo tule: http://www.kinodvor.org/spored/ta-teden/ (spored se tedensko posodablja).

 

Bučko je po eni strani namenjen starejšim otrokom, po drugi pa predvsem odraslim (institucionalnim in neinstitucionalnim socialnim in mladinskim delavcem torej), ki se ukvarjajo z otroki in družinami v težkih okoliščinah.

Predvajan bo v naslednjih terminih:

6.2. ob 15:00
8.2. ob 15:00
11.2.; 12.2. (točni uri bosta objavljeni 6.2.)
14.2. ob 14:00
18.2. ob 11:00

 

Brezplačno vstopnico za ogled filma lahko člani OO SVIZ Ljubljane in okolice dobijo s člansko izkaznico in osebnim dokumentom (na blagajni Kinodvor-a).

Možne so tudi rezervacije po telefonu: 01/239-22-17.