Februar v Minicityju Ljubljana

Drage članice/člani SVIZ!

 

Začetek prav posebnega, podaljšanega februarja je tu, tako kot Minicityjev napovednik enkratnih dogodkov. Spet vas vabimo v našo družbo, kjer se bodo vaši otroci naučili nečesa novega, vi pa (p)ostali priče njihovemu veselju in radovednosti.

 

Čeprav nam je vreme trenutno naklonjeno, verjemite, da moramo zimo premagati. In premagovali jo bomo kar dva dni: v petek nam pridejo pomagat čisto pravi kurenti, v soboto pa nobena maškara ne bo odveč v pomoč. Najbolj domiselno maškar’co čaka velika nagrada: letna vstopnica v Minicity!  Kot se za pravo mesto spodobi, bo po ulicah spet patruljiral policist, zobne črvičke pa preganjal čisto pravi zobozdravnik.

 

V kreativnem parku bomo vse petke iskali meje domišljije, s pomočjo Prešerna pa dognali, kako sonetni venec se vije. V Minicityju bo vztrepetalo tudi srce, in sicer ob prazniku zaljubljenih in posebni akciji šivanja blazinic tolažbe za otroke, prizadete v različnih nesrečnih dogodkih.

 

Da pa novosti v Minicityju nikoli ne počivajo, je dokaz otvoritev hiške, ki bo otrokom v prihajajočem letu ponudila nove vsebine o lesu od A do L.

 

Naj vas za konec spomnimo še, da se bliža čas počitnic in s tem tudi možnost počitniškega varstva v naših prostorih. Več na: počitniško varstvo v Minicityju.

 

Dragi prejemniki tega elektronskega pisma, posredujte prosim tole vabilo svojim članom, prepustite se Minicityju tudi v februarju, da vas in vaše otroke znova popelje v nepozabne in pravljične pustolovščine. Več o slednjih si lahko preberete v priponki.

 

Vaša Minicity ekipa!

 

Napovednik – FEBRUAR 2016